HALKIDIKI

Hotel Charouso Village 3*+ Hotel 3 stele

Selecteaza acest buton pentru a efectua o cerere de rezervare la aceasta unitate de cazare.
Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.
Hotel Chrouso Village 3+,Halkidiki Grecia
Hotel Chrouso Village 3+,Halkidiki GreciaHotel Chrouso Village 3+,Halkidiki GreciaHotel Chrouso Village 3+,Halkidiki GreciaHotel Chrouso Village 3+,Halkidiki GreciaHotel Chrouso Village 3+,Halkidiki GreciaHotel Chrouso Village 3+,Halkidiki GreciaHotel Chrouso Village 3+,Halkidiki GreciaHotel Chrouso Village 3+,Halkidiki Grecia

Selecteaza acest buton pentru a efectua o cerere de rezervare la aceasta unitate de cazare.

 INFORMATII UTILE

 Clasificarea hotelurilor este data de autoritățile in domeniu din Grecia.
 
FORMALITATI

La frontiera  este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau a unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu este obligatorie asigurarea medicala de calatorie, insa, agentia va recomanda sa aveti. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.

CONDITII REZERVARE

Avansul minim achitat la inscriere este 30% din totalul pachetului turistic.
Reducerile se aplica doar la pachetul de baza. Acestea nu se aplica la suplimente sau la taxe. Reducerile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte oferte speciale si nu sunt transmisibile. in urma rezervarii si contractarii serviciilor turistice conform ofertei, aparitia unei oferte speciale nu poate sa influenteze tariful deja stabilit.
Reducerile de "early booking" sunt valabile pentru plata integrala a pachetului la inscriere. Rezervarile facute in perioada de early booking nu permit modificari de nume sau anulari. Orice modificare adusa rezervarii initiale, duce la recalcularea pretului si implicit la pierderea acestei facilitati.
Plata integrala pentru pachetele de reduceri se face in maximum 5 zile de la confirmarea rezervarii.

 

Tarife pentru hotel Charouso Village 3*+

 

CHROUSSO VILLAGE 3*+, www.chrousso.gr

Kassandra-Paliouri, ALLINCLUSIVE, MINIM 5 NOPTI

Localizare :Chrouso Village este un hotel elegant si cu foarte mult farmec, fiind asezat intr-o zona privata, el este la 120 km departare de Salonic, la 1.5 km de oraselul Paliouri si la doar 500 m de plaja
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra mai multe facilitati precum informatii de calatorii, servicii de curatenie, ventilator, servicii postale, ajutor medical, serviciu pentru inchirieri masini, seif, servicii de spalatorie, bijutier si telefoane de trezire. Restaurantele, barul, snack-barul ofera servicii excelente si mancaruri apetisante pregatite de bucatarul sef. Hotelul dispune de 2 piscine si 2 locuri de joaca pentru copii.
Facilitati camere:  Intre cei aproximativ 40 hectare de gradina sunt construite 17 bungalow-uri mobilate modern, studio-uri decorate cu gust si apartamente. Toate unitatile complexului au o veranda sau un balcon comod iar panorama este aceea a unei gradini imense cu maslini si pini.
Apartamentele sunt moderne, acestea includ un living spatios, o bucatarie complet utilata, un dormitor separat, baie, TV prin satelit, telefon si aer conditionat.

Perioada

Loc in STUDIO
2+2

Loc in STUDIO
3 PAX

Loc in APP
2+1

Loc in APP  3 pax

Loc in APP  4 pax

01.05-03.06
24.09 - 10.10

45 €

41 €

57 €

51 €

53 €

04.06-17.06
10.09 - 23.09

58 €

52 €

71 €

64 €

65 €

18.06 - 15.07
22.08 - 09.09

75 €

68 €

87 €

78 €

80 €

16.07 - 21.08

95 €

86 €

102 €

92 €

94 €

Primul copil 0-11.99 ani gratuit camera cu 2 adl;
Al doilea copil 0 - 11.99 gratuit in Apartament.

Reducere 20% pentru rezervari pana la data de 30.04.2013

Alte optiuni utile, disponibile la aceasta unitate pentru hotel Charouso Village 3*+